Hopp til innhold

Møt Ronald

Hvorfor stiller du som kandidat for SV?
Jeg stiller til valg for SV i Eigersund kommune fordi det er partiet som kjemper mest for sosial rettferdighet, bærekraftig miljøpolitikk og et kjærlig velferdssamfunn for alle.

Hva synes du er bra med Eigersund?
Mye er kjempebra med Eigersund! Men om sommeren så er Egersund rett og slett bare idyllisk. Vakker natur, nydelige festivaler og masse arrangementer for små og store.

Er det noe du savner i Eigersund?
Jeg savner en større og sterkere representasjon av de med minoritetsbakgrunn og utenlandsk bakgrunn i kommunestyret, og ellers i lokalpolitikken. Det viser seg at de med utenlandsk bakgrunn er altfor lite involvert i det som skjer lokalt, og valgdeltakelsen er skremmende lav. Dette er noe vi alle sammen må gjøre noe med.

Les hva SV mener om inkludering.

Hva er du spesielt opptatt av?
Som en tidligere skolependler så er dobbeltspor på Jærbanen en viktig lokalpolitisk sak for meg. Sør for Sandnes har vi kun ett spor, noe som gjør at reisetiden for oss som bor sør for Sandnes tar lenger tid. Med dobbeltspor på hele Jærbanen vil det stimulere regional utvikling ved å forbedre tilgjengeligheten til arbeidsmarkeder, utdanning og turistattraksjoner. Dette kan bidra til vekst og styrke regionen og Eigersund som et attraktivt sted å bo.

Les hva SV mener om samferdsel.

Ronald arbeider som fotograf og daglig leder for Fotografen AS i Egersund. Til høsten stiller han som Eigersund SVs fjerdekandidat ved kommunevalget.